0727-869.727 | sales@realacustic.ro

Cosul de cumparaturi 0 produse in cos

 

Cum Comand

1. Comanda online din site: poti alege de pe site orice produs prezentat, pe care il poti adauga in cosul de cumparaturi. Pentru a finaliza comanda, completezi datele cerute si in scurt timp vei fi contactat telefonic de un operator pentru confirmarea comenzii. Comenzile neconfirmate NU vor fi livrate!

2. Comanda prin telefon: poti suna la numarul de telefon 0727-869.727 (Orange) unde vei intra in contact cu unul dintre operatorii nostri care te va ajuta sa lansezi comanda online sau va nota comanda pe care doresti sa o dai.

3. Comanda pe e-mail: poti lansa o comanda la adresa sales@realacustic.ro. Mentioneaza in e-mail denumirea si codul produsului, culoarea si cantitatea dorita, lasa-ne un numar de telefon si te contactam noi.


Livrare Comenzi

1. Comanda se poate livra prin intermediul curierului Fan Curier, costurile (transport si comision ramburs) fiind suportate de noi pentru comenzi mai mari de 300 lei.Cum Platesc

1. In cazul livrarii prin Fan Curier, plata se poate face numerar ramburs la agentul curier in momentul primirii produselor. Comisionul rambursului este suportat de noi.

2. Puteti plati prin Ordin de Plata in contul nostru bancar. Dupa confirmarea platii in contul nostru bancar produsele vor fi livrate.

Aveti nevoie de ajutor? Ne puteti gasi la telefon 0727-869.727 (Orange) sau la email: sales@realacustic.ro