0727-869.727 | sales@realacustic.ro

Cosul de cumparaturi 0 produse in cos

Garantie si Service

In calitate de importatori la marcile si produsele pe care le comercializam in Romania, asiguram service, asistenta tehnica si piese de schimb, atat in perioada de garantie de 2 ani, dar si pentru durata medie de utilizare a produselor, de 7-10 ani, indicata de producatori.

Avem colaborari cu firme specializate in service de echipamente electronice, dar recomandarea noastra este de a ne contacta prima oara, pe noi direct, cu detalii despre problemele intalnite. Foarte des, problemele aparute se pot remedia prin setarea corecta a echipamentelor si/sau utilizarea corecta a legaturilor intre cablurile recomandate.

Pentru zona Bucuresti - Ilfov colaboram cu compania Videovox Service, firma specializata in servicii electronice de calitate, cu o experienta de peste 18 ani. Colaborarea noastra se extinde la toate gamele de produsele, dar in special la produsele electronice, atat in perioada de garantie, dar si pentru post-garantie. In cazul boxelor, incinte acustice, va recomandam sa ne contactati pe noi, direct.

Desi garantia oferita de Real Acustic nu depinde de pastrarea ambalajelor produselor, va recomandam, in masura posibilului, sa pastrati ambalajele echipamentelor achizitionate de la noi sau de la distribuitori, pentru cazurile ce necesita expedierea echipamentelor la service.

Contact Service: info@realacustic.ro sau mobil: 0727-869.727.